zondag 29 augustus 2010

28 Augustus 2010: Dag 12 - Phoenix - Yuma

Vandaag staat een dagje niets op het programma, dat wil zeggen: Niets bekijken!

Na het ontbijt checken we uit uit de Sleep-Inn en gaan op weg naar het Outlet Center van Phoenix. Dat is helemaal aan de andere kant van de stad, dus een ritje van 40 minuten.



Eenmaal aangekomen komen we tot de conclusie dat de Rosada in Roosendaal echt een heel klein centrum is vergeleken bij hier.


We beginnen bij Banana Republic en Calvin Klein, maar vinden daar niets dat ons kan bekoren. Dus op naar GAP, daar kan het echte shoppen beginnen. Met een behoorlijke buit van 3 sweaters, een polo en een t-shirt gaan we weer naar buiten om ons opnieuw te verbazen over de prijs...Omdat we een voucher voor een GAP kaart invullen (die krijgen we opgestuurd) krijgen we nog eens een extra 30% korting over de gehele aankoop (altijd fijn). Daarna is Tommy Hilfinger aan de beurt en ook daar slagen we goed, nog naar Nike en Polo Ralph Lauren en dan is onze kooplust weer bevredigd.


Alles wat hier op de foto staat heeft nog geen 200 euro gekost, dus dat is nog eens leuk shoppen zo.



We lunchen in het outlet center en gaan na het tanken (ook al zo'n feest hier) opweg naar Yuma.


Onderweg besluiten we het bezoek aan de oude staatsgevangenis in Yuma te schrappen. Het is buiten nl. meer dan 40°C en we gaan ervanuit dat in een gevangenis die in 1926 buiten gebruik is gesteld geen airco is. We gaan dus meteen door naar het hotel om vervolgens daar tot 20.00 uur te zwemmen e.d.




We eten in de buurt en gaan morgen meteen door naar San Diego, want hier in Yuma is niets te doen (daar is het ook veel te heet voor).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten